Aparcabicicletes SEGUR

VBS04

Descripció

Aparcacicletes SEGUR totalment tancat d'alta seguretat per a sis bicicletes o patinets, amb doble tancament electrònic controlat mitjançant APP mòbil.

Aparcacicletes tancat i cobert.
Sense materials transparents amb què es pot veure el contingut de l'aparcabicicletes.
Capacitat per a 6 bicicletes o patinets.
L'aparcabicis ocupa mitja plaça de cotxe, i les seves dimensions màximes són 2,5x2,1,5m.
Obertura de la porta mitjançant dos pistons de gas que faciliten la seva utilització.
Sistema d'anivellament per adaptar-lo al pendent del terreny.
Aparcabicis totalment autònom energèticament, alimentat mitjançant energia solar fotovoltaica, sense necessitat de fer obra civil.
Incorpora cables de seguretat amb què els usuaris poden candar la seva bicicleta.
Cada plaça de bicicleta disposa d'un espai reservat per deixar el cadenat i el casc.
Pes màxim de 300kg per facilitar-ne el trasllat i la reubicació en cas necessari.
Estructura i embolcalls construïdes en alumini.
Fons elevat per facilitar que les fulles i la brutícia no s'acumulin a l'interior i no bloquegi el pas natural de l'aigua.
Bloqueig de la porta mitjançant dos tancaments electrònics de seguretat de tipus rotary latch system amb una resistència total de mínim 1.000kg.
L'aparcabicis disposa de càncams per facilitar-ne l'elevació i la maniobra, i es pot fer l'operació amb una furgoneta de les que no requereixen permís de conduir especial.


Alimentació del sistema:

Tensió d'alimentació de 12V. Corrent màxim en standby de 25mA a 12V Consum màxim diari de menys de 8Wh Panell solar de 140W i bateria de 50Ah, amb autonomia de mínim 15 dies sense insolació.

Sistema dobertura. Obertura mitjançant APP via bluetooth low energy. La porta no es pot obrir sense que l'usuari estigui davant. Tant l'usuari com l'electrònica de control hauran de ser autenticats contra un servidor abans de cada obertura, evitant així l'hackeig del sistema. Comunicacions encriptades mitjançant doble capa amb un xifratge extrem a extrem de 128 bits AES. El rang doperació de lelectrònica de control serà de -40ºC a 80ºC. L'electrònica de control serà resistent a l'aigua IP66. El Backend de l'APP de control està preparat per poder integrar-se amb tercers via API que estan documentades i públiques.

Veure més...