Bosco 3

JPVB03

Descripció

El disseny de la línia BOSCO queda integrada tant en espais urbans com naturals. Les torres ens poden recordar a casetes als arbres, són ideals per viure aventures i sentir-te com un autèntic explorador.

Produïda amb materials resistents a la climatologia que pràcticament no es deterioren amb el pas del temps.
Estructura, metall: pilars de 80x80x2mm galvanitzats en calent i lacats en pols, amb gran resistència a la abrasió, la corrosió i la intempèrie. La superfície lliscant del tobogan és d’acer inoxidable polit AISI304 de 2mm de gruix i està corbada, ondulada i moldejada en una sola peça. Barres protectores d’acer inoxidable AISI304 de Ø32.
Panells, HPL: Compacte laminat d’alta precisió per aus exterior. 12mm de gruix. Il·lustracions directament impreses en el material. Protecció contra raigs UV. Resistent al foc. Fàcil manteniment.
Plataformes, fenòlic: Contraxapat d’avet recobert per les dues cares d’una pel·lícula fenòlica. Superfície amb relleu anti lliscant que ofereix una subjecció pels nens. Amb protecció lateral impermeable.
Xarxes, corda armada anti vandàlica: Ø16, 6 cables d’acer trenat, recobert de polipropilè.
Connectors de plàstic de gran durabilitat.
Cargols: Electrogalvanitzats i d’acer inoxidable 8.8 DIN267, AISI-304.
- Cap dels materials necessita tractament especial per a la seva eliminació.
- Si l’equip està subjecte a un us sever, s’ha d’incrementar el pla de manteniment.
- No utilitzar el producte abans de finalitzar la instal·lació/manteniment.
- Consultar les instruccions de manteniment.
Peça més gran (mm): 4540x2750x800 / Peça més pesada (Kg): 40
ZONA D’IMPACTE: Superfície de seguretat requerida. S’aconsella el revestiment del terra segons la norma. EN1176-1:2017 Disponibilitat de recanvis: 10 anys.

Veure més...