Launch Box and Bauer Box 60 BA

JSK1023-KB

Descripció

Els elements Skates són de construcció modular que permet amb el mínim esforç, poder modificar la situació dels mòduls segons el criteri de cada grup de skaters. Requereixen mínim manteniment.

100% resistent als raigs UVA, a el gel i als impactes. Gran adherència a terra. No s'escalfa la superfície. A base de construcció modular.

Estructura, Metall: Estructura lleugera, tubs quadrats d'acer galvanitzat en calent amb potes ajustables per anivellar a terra. Acer qualitat S235J. cargols antibloqueantes

Superfície, Polièster: Polièster de 9mm de gruix laminat a mà. 100% apte per a ús exterior. Composta per dues capes de Gelocaot i Topcoat. Color blau RAL 5002 sense brillantor.

 • Alta resistència a l'desgast.
  Alta resistència a la corrosió.
  Alta densitat.
  Impacte absorbent.
  Superfície insonora.
  No es deforma.

Muntatge:

Fàcil de muntar i desmuntar. A l'desmuntar no deixa marques en el terreny on estigui ubicat. Els components encaixen a la perfecció sent fàcil el muntatge i de màxima seguretat i mínim cost. Els articles vénen amb numeració per facilitar el seu muntatge.

Manteniment:

Inspecció setmanal: Comprovar de forma visual l'estat general de l'element, assegurant que no hi hagi trencaments o desperfectes perillosos per als usuaris. Verificar que no hi hagi obstacles en l'àrea de seguretat i cants trencats.

Inspecció bianual: Assegurar que l'estabilitat estructural de el joc sigui la mateixa del primer día.verificar tots els cargols

Inspecció anual: Verificar l'absència de corrosió en les parts metàl·liques i les soldadures.

 • Cap dels materials necessita tractament especial per ser esborrat.
  Si l'equip està subjecte a un ús sever, s'ha d'incrementar el pla de manteniment.
  No usar el producte abans de finalitzar la instal·lació / manteniment.
  Consultar instruccions de manteniment.

Disponibilitat de recanvis: 10 anys.

Veure més...