Obert el nou parc infantil de Pinet, complint així amb una de les peticions veïnals més generalitzades de la zona.

Pinet, municipi francès situat al departament de l’Erau i a la regió d’Occitània, estrena aquests dies un espai d’oci per als més petits.

El parc, que compta amb una superfície de 150 metres quadrats, es converteix en un nou espai per fomentar la convivència familiar i per que els nens puguin gaudir i jugar a l’aire lliure.

Compta amb un sòl esmorteïdor de material flexible i permeable, tancament metàl·lic perimetral de seguretat i una torre tobogan VITI de la col·lecció EDUCA de BENITO per a nens de tres a sis anys. Aquest joc està dissenyat per fomentar els hàbits d’alimentació saludable. El joc incorpora un tobogan pels atrevits i un altre pels petits en una mateixa plataforma. També ve molt carregat de panells interactius: el raïm dels encaixables, les llavors de la síndria, el rocòdrom dels cítrics, el tobogan de la poma, la xarxa...

Trobem altres productes com la caseta VILA i el tobogan ZEA per a nens de dos a tres anys, dissenyats per fomentar la descoberta dels animals i l’entorn natural. Inclou també una xarxa tridimensional.